25 Kasım 2009 Çarşamba

keçe toplar


yazacak birşeyim yok .toptoplu kolyem.yakından görmek için resmin üstüne tıklayın..

23 Kasım 2009 Pazartesi

organze etekler




bazen bazı takılarımı çok severim onu satmak gelmez içimden buda o takılardan biri oldu eteklerini sevdim heralde bir kaç kat organzeden yapıp aparatın arkasına yapıştırdım.kuzguna yavrusu şahin görünürmüşya öylemi oldu bilmem ama ben sevdim bunu..

21 Kasım 2009 Cumartesi

yakma gül


yeni modamız yakma gül.organze kumaştan eski eşarplardan kullanılmayan saten giysilerden de yapabilirsiniz . kumaştan boy boy yuvarlaklar kesip kenarlarını çakmakla yakıyorsunuz sonrada hepsini bir büyükler altta küçükler üstte olacak şekilde dikip ortasına istediğiniz taşları dikiyorsunuz.yada silikonla herhangi bir düğmeyi yapıştırabilirsiniz.

19 Kasım 2009 Perşembe

çok yorgunum


gerçekten çok yorgunum ben, hani ruhum yorgun denirya öyle yorgunum.Şimdi başka bir ülkede görmediğim yerlerde olmak isterdim.Asyanın herhangi bir yerinde mesela... derdimi anlatmakda istemiyorum dil sorunuda dert değil,kimse ilgilenmesin benimle aç kalmamayım yeter (o zaman ülserim kendini hatırlatıveriyor hemen çünkü)kolum yine tenisçi dirseği oldu tenis oynadığımdan değil tabi kargaburun sıkmaktan bu yüzden bişey taşıyacak halim yok aldıklarımı taşıyacak birde kargocu istiyorum yormasın beni hepsini eve yollasın nasılsa eninde sonunda dönerim.dönerimde kocam beni eve alırmı bilmem.çünkü onu götürmek istemiyorum bu sefer halbuki onsuz bir yere gitmek istemem ben.helede ilk kez göreceğim yerlerde hep yanımda olsun, birlikte görelim isterim.ama bu sefer olmaz ben yanlız başıma gitmek istiyorum.oda tabi tabiii diyor:)).ben aslında özgür bir kadınım kocasının bunalttığı kadınlardanda değilim ama neden bu isteğim bilmiyorum .zaten olacağından da değil ama istiyorum ben.. haaa git dese gidermiyim? onsuz ? ııh .zannetmiyorum aklım onda kalır içim rahat etmez.. salaklıkmı bu ?yoksaaaaa aşkmı?

15 Kasım 2009 Pazar

taçlar






taçlar çok moda olduya millet benim kokoşlarada alıştı :)))
yazmaya vaktim yok ama hiç olmazsa birkaç resim koymak istedim devamı yakında..

11 Kasım 2009 Çarşamba

grip

herkes hasta herkes grip inegöl hastaydı istanbulda hasta benim zaten dalağım yok grip aşısının tarihini geçirdim vurulamadım dalağı alınan kişiler mikrobik hastalıkları biraz daha ağır geçiriyor.bu yüzden istanbulda hep maskeyle geziyorum,hiç komikte olmuyor çünkü herkes böyle, akşama kadar bir sürü kapalı kalabalık yerlere girip mal alıyorum başka çare de yok zaten.neyse cuma günü mersindeyim evden çıkmıyorum zaten sorun yok hepinize sağlıklı günler diliyorum kendinize iyi bakın baaaaay

4 Kasım 2009 Çarşamba

2 Kasım 2009 Pazartesi

ruhumun aynası


ruhum sanki bu adam gibi bugün, hastalıktan yeni yeni çıkıyorum ondanmı nedir ?çok yaşlıyım çok yorgunum damarlarım bile buruştu sanki kırış kırış..AMA BİLİYORUMKİ GÖZLERİMDE BU ADAM GİBİ GÜLÜŞLER İÇİNDE .OLSUN GÖZLERİM GÜZEL OLSUNKİ İHTİYARLAYINCA BAKILACAK YERİM OLSUN:))

1 Kasım 2009 Pazar