13 Şubat 2010 Cumartesi

14 şubat


14 şubat sevgililer günü... 15 inde ne olacak bitti sevgilinin günü hıı ? yada 13 ü kimindi yine aynı sevenlerin değilmiydi yanii..adam bütün yıl hödük olmuş hart hurt olmuş ruhsuz olmuş sevgisiz olmuş, eee 14 ünde elinde çiçekle paketle adam birden bire sevgili olmuş adam aynı adam.. elindekiler ,belki birazda dilindekiler farklı.. BUMU SEVMEK ŞİMDİ? böyle bir günmü kadınların istediği bu adam bana dünyanın en pahalı hediyesini en güzel çiçeğinide getirse istemem ben.ama isteyen var olsun deyip kendini bir günlüğüne kandırmak isteyen de var .bunlar heralde hiç hediye yada çiçek almayan kadınlar,yada bunlara sahip olmak için önce büyük bir kavga yaşaması gerekenler. kocam bana o gün hiç bir şey almasada olur yemeğe gitmesekde olur. biz zaten canımız isteyince yemeğe çıkarız ,bana birşey almak için özel bir günüde beklemez..önüne çiçekçi çıkarsa çiçekde alır (ama önüne çıkması lazım)olsun çiçek almak için kavga sonrasını beklemezya. eee 14 şubatta almazsa nooolur kuraldır deyip bekleyeyimmi yani yada almazsa karalarmı bağlayayım yada kavga edip ömrümün bir kaç gününü berbatmı edeyim ,yapamam...yapamam çünkü yapmam için bir sebepde yokk ayrıca , kocam bana ne zamandır istediğim saç maşasını ve bozulan fotoğraf makinamın yerine yenisini almış hediyeyi vermek içinde hiç bir zaman gününü bekleyemeyiz ikimizde sabredemeyiz hele ben bir hafta önceden verdim o yine 1 gün önceden verdi ama almasa olurdu çünkü biliyorumki 14 ünde olmasa da 17 sinde yada 20 sinde zaten alırdı onun için tarihin önemi yok hatta ona göre bu günler kapitalizm'in tuzakları:)) şimdi bide biz evliyizya yani sevgili günü bize göre değilmi yani? sevmek için mutlaka kadın yada erkekmi olmalı sabah kız arkadaşım aradı .. sevgililer günün kutlu olsun diye . çünkü onu seviyorum oda beni karşılık beklemiyorum aramadığında küsmüyorum ona, oda bana .sevgili insanın sevdiği herşeydir bu kocada olur çocuklarda... sevgilide olur arkadaşda.. komşuda olur bu yeterki sevgiyi hak etsin, sizi incitmesin.. beklentileriniz tavan yapmasın karşınızdakinden. birini sevmek için mutlaka onunda sizi sevmesi gerekmez yada sevdiğinizi söylemek bunu göstermek için 14 şubat olmasıda gerekmez.zaten bunu daha önce yapmadıysanız 14 şubatta da yapmayın çünkü bu yaptıklarınız 14 ünde kalır 15 inde kimse bir şey hatırlamaz işin yoksa 1 yıl daha bekle...Eğer sizde sevgiyi bir güne sığdırmayıp 365 gün yaşamasını bilenlerdenseniz sevgililer gününüz kutlu olsun.

6 Şubat 2010 Cumartesi

yaşıyorum,burdayım,çalışıyorum,gidiyorum,geliyorum.....

işler çok istanbula cam boncuk kursuna gittim bu arada gaye döşer den kurs almaya başladım ilk parti bitti ama daha çok yol var.bakalım 2 ci parti ne zaman olacak ayın 17 sinde tekrar istanbuldayım martın başında kıbrıstayım fırsat buldukça da takı yapmaya devam ediyorum.allahtan yardımcım varda idare ediyorum.sağolasım gülserenciğim.
bu arada fotoğraf makinam bozuldu çektiğim resimleri bilgisayara aktaramıyorum şimdilik tabii,enkısa zamanda sorunu halledip yeni resimler ekliyeceğim