30 Eylül 2009 Çarşamba

kürklü şal


1 ekim-5ekim arası yokum belki yazamam aklımda kalır diye hemen yazayım dedim.artık  serin havalar başlıyor  gerçi mersin halaa yaz ama olsun ben yinede giderken size  hem şal hem atkı hemde flar olarak kullanabileceğiniz bir şal bırakayım dedim ben yokken üşümeyin :)) modelini alıp kullanan olurda ,ben yaptım diye haber verirse sevinirim  .. mutlu olmam adına yanii

29 Eylül 2009 Salı

melek


eskilerden bir örnek koyayım dedim ,çokda eski değil aslında geçen kıştan .Sanırım benzerlerini bu sezonda yaparım.Melek takınca insanlar melek olduklarını sanıyor herhalde yada bende melek gibiyim demek ister gibi..Talep bu yüzdenmi meleğe ne?Asıl meleklik gönlünüzde olsun, yakada olmuş neye yarar. iç başkaaa dış başkaa olunca.. demi?

28 Eylül 2009 Pazartesi

lohusa taç' ı mız


kardeşim için yaptığım lohusa tacı ( kırmızı kurdele out)
diğer 2 çocuğunda olduğu gibi bunuda erkenden doğurmazsa kasım başında takar herhalde daha sonrada kızımın nişan saçı  için yapacağım  saç tarağını yayınlarım bekleyin  :)

oldu bu iş

kızlar tamam resim yükleme tamam oldu bu iş zaten beceremeseydim biterdim ben , bir işin yapılmış örneği varsa sende yaparsın  düsturuma ters düşerdi bu  neyse hallettimya  bu günlük yeter ..

27 Eylül 2009 Pazar

resim yüklemeyi öğreniyorum


bu gün 1 resim her gün ayrımı olur  bir kaç günde bir mi olur bilemem ama biraz merak edilir olsun diye az az eklerim heralde  deneyelim bakalım..

hiç iyi olmadı

benim bu işe girmem hiç iyi olmadı ben burayı iç dökme tahtası haline getiririm.. artık kime kızarsam burda kim kimle noolmuş burda uzaktakilerde burda kızlarda burda süper oldu bu iş süper..

bir ben eksiktim,,

bir ben eksiktim bende blog açayım dedim web adresimde vardı ama buda ayrı hava ..:))
artık canım ne isterse yazarımda yazarım...
resimde koyarım ooohh.